Design Bedrukken

Aanleverbestand Voorwaarden

Bij Design Bedrukken streven we naar hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap in onze producten. Om ervoor te zorgen dat jouw ontwerpen op de best mogelijke manier worden afgedrukt, hebben we enkele aanleverbestand voorwaarden. Houd rekening met het volgende:

Design

Wanneer je kleding aanlevert voor bedrukking, dienen de kledingstukken van goede kwaliteit te zijn. We distantiëren ons van de verantwoordelijkheid als het aangeleverde kledingstuk van lage kwaliteit is en dit resulteert in een minder kwalitatief design op het kledingstuk. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleding van goede kwaliteit is, zodat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Lage Kwaliteit Design

Als er een design wordt aangeleverd dat van lage kwaliteit is, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor de uiteindelijke afdrukkwaliteit. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het aangeleverde design van hoge kwaliteit is, zodat het goed kan worden gereproduceerd op de gekozen producten.

We raden je aan om ervoor te zorgen dat jouw ontwerpen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voordat je ze aanlevert. Dit om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke resultaat kunnen leveren.

Bij twijfel over de kwaliteit van het design of de kledingstukken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden om ervoor te zorgen dat jouw producten aan jouw verwachtingen voldoen.

Neem de tijd om ervoor te zorgen dat je aanleverbestanden aan deze voorwaarden voldoen, zodat we jouw ontwerpen met de beste kwaliteit kunnen realiseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *