Design Bedrukken

Retourvoorwarden

Bij Design Bedrukken streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. We begrijpen echter dat er gevallen kunnen zijn waarin je een product wilt retourneren. Houd er rekening mee dat wij geen geld terug kunnen geven voor producten die zich al in de productiefase bevinden.

Tijdens de productie is het niet mogelijk om een volledige terugbetaling te ontvangen. Afhankelijk van de al gemaakte productiekosten en arbeidsuren, kan er een deel van het bedrag worden ingehouden als restitutie.

We willen transparant zijn over deze regeling om mogelijke misverstanden te voorkomen. We raden je aan om zorgvuldig je bestelling te controleren voordat je deze definitief plaatst. Mocht je twijfels hebben of vragen over een bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.

We streven ernaar om eventuele problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Als er sprake is van defecte of beschadigde producten, bieden wij graag een passende oplossing aan in overleg met jou.

We willen benadrukken dat jouw tevredenheid onze prioriteit is en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze producten en service.

Neem bij vragen of onduidelijkheden over onze retourvoorwaarden gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *