Design Bedrukken

Levertijd Voorwaarden

Bij Design Bedrukken streven we ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Onze standaard levertijd bedraagt 5 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de complexiteit en omvang van de bestelling.

Spoedbestelling

In geval van een spoedbestelling begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Daarom maken we uitzonderingen en streven we ernaar om spoedbestellingen dezelfde dag tot 3 werkdagen af te ronden. Houd er rekening mee dat de levertijd afhankelijk blijft van de omvang van de bestelling.

Grote van de bestelling

Bij grotere bestellingen kan de verwerkingstijd langer zijn vanwege de benodigde productie en kwaliteitscontroles. We zullen echter ons uiterste best doen om je op de hoogte te houden van de geschatte levertijd.

Communicatie en opvolging

Ons team staat klaar om je op de hoogte te houden van de voortgang van jouw bestelling. Als er wijzigingen optreden in de geschatte levertijd, zullen we je tijdig informeren en alternatieven bespreken.

Let op: De vermelde levertijd is een indicatie en kan variëren op basis van externe factoren zoals seizoensgebonden drukte en onvoorziene omstandigheden. We doen er echter alles aan om de levertijd zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen en je tijdig te informeren over eventuele vertragingen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de levertijd van jouw bestelling. We streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de producten en service van Design Bedrukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *